U zit nu hier: / home

Welkom bij Stukadoorsbedrijf Naarden

Bent u op zoek naar een professioneel en vakbekwaam Stukadoorsbedrijf? Stukadoorsbedrijf Naarden maakt al uw stucwerk in orde. Zowel privé, zakelijk, interieur of exterieur. Stukadoorsbedrijf Naarden is werkzaam binnen een staal van 35 km om het Gooi en Amsterdam. Stukadoorsbedrijf Naarden is specialst op het gebied van stucwerk, spachtelpoets en spackspuiten maar ook diverse schilder en verf-spuitwerken.

Stukadoorsbedrijf Naarden is een onderdeel van VanAmsterdam Schilderwerken. 

Superstrakke wanden en plafonds

Stukadoorsbedrijf Naarden is gespecialiseerd in het stucen van wanden en plafonds.
Ook bieden wij de mogelijkheid uw wanden te prepareren voor uw persoonlijke schilderwerk. Voor superstrak schilder of spuitwerk is de hoogste kwaliteit stucwerk vereist.  Ook als u zelf gaat schilderen is een superstrakke ondergrond de basis voor een strak eindproduct.
Bij grotere projecten gebruiken wij een gipsspuit waardoor wij beschikken over een grote capaciteit.

Allereerst worden de wanden of plafonds voorgelijmd. Hierna plaatsen wij nieuwe metalen hoekprofielen. Kwetsbare delen en overgangen  worden voorzien van bewapenings-gaas-band. Dit voorkomt scheuren. Belangrijk voordeel is dat u o.a. stopcontacten kunt toevoegen of verwijderen en andere dingen in de muur kan stoppen bijvoorbeeld voor uw hangende televisie. Hierna brengen wij een gipslaag aan met een dikte van 3-8 millimeter. Na het drogen is het object schilder- of spuitklaar.

In een enkel geval is het mogelijk om met een dun filmlaagje de wanden glad te trekken. Dit vult gaatjes en krassen tot 2 mm en wordt wel eens gedaan als het huidige nieuwe stucwerk niet glad genoeg is opgeleverd door een andere stukadoor of als het stucwerk al verpest is door onkundig schilderwerk van anderen. Ook beschikken wij over een speciale wanden en plafonds schuurmachine.

Het mooiste eindresultaat krijgt u als u het stucwerk hierna door ons laat spuiten met latex.

Spachelpoets, granol en spackspuiten

Voor een structuur op uw wanden heeft u de keuze uit spack en spachelpoets. Spack wordt veel toegepast op plafonds in nieuwbouwhuizen maar kan ook op wanden worden aangebracht. Spack wordt met de spuit aangebracht en geleverd in drie varianten: fijn-middel en grof. De spack is leverbaar in alle ralkleuren en hoeft daarna niet geschilderd te worden. Mede hierdoor is het één van de voordeligste wandafwerkingen.

Een luxere variant is de spachelpoets of granol. Ook deze wordt geleverd in alle ralkleuren en hoeft nadien niet geschilderd te worden. Evenals de spack is spachelpoets of granol leverbaar in fijn, middel of grof.

Stukadoren

Video wordt geladen even geduld aub ...

04:49
http://www.vanamsterdam.com http://stucbedrijfnaarden.nl Kijk ook eens op onze website's. Stukadoren met een gipsspuit. er gaat in 3 uur tijd een pallet gips...
Stukadoren
04:49
Playing
stukadoren
01:14
Playing

Laatste Nieuws

Twitter @Stucadoorswerk

20 nieuwe interacties.
Disconected
Succes
Retweet
Favoriet

6i © 2024 | Page loaded in 0,0277 seconds